loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een uniek concept

Als fullservice autobedrijf helpen we onze klanten met de in- en verkoop van Nederlandse occasions, reparatie en onderhoud van personenauto’s en campers en meer. We staan voor persoonlijkheid, betrokkenheid en servicegerichtheid die een stap verder gaat dan bij anderen.

Wij denken met u mee, in oplossingen in plaats van problemen. In iedere beslissing die over een auto moet worden gemaakt, wordt u als eigenaar van de auto meegenomen.

Wij helpen u verder

Gallery Image 0

Bart Foolen  |  Sales

Gallery Image 1

René Foolen  |  Werkplaats

Content Image 2

Geschiedenis

Al meer dan 45 jaar zijn wij hét autobedrijf voor inwoners van Den Dungen en ver daarbuiten. Tot op de dag van vandaag een echt familiebedrijf waar meneer en mevrouw Foolen nog steeds werkzaam zijn. De twee zoons staan nu aan het roer, maar nemen vader en moeder nog steeds mee in beslissingen.

De taakverdeling is helder: één iemand regelt alles in de werkplaats en is daarmee verantwoordelijk voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. De ander is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van auto’s.
Door de jarenlange ervaring is eigenlijk niets te gek, vrijwel iedere reparatie kan inhouse uitgevoerd worden. Mocht dit niet het geval zijn, hebben wij goed contact met partijen die dit wel kunnen.

1975
Ervaring sinds
9,6
Klanttevredenheid
Morgen Internet - Zorgeloos website