loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Financieren

Als ondernemer kan het aantrekkelijk zijn om een auto te leasen. De auto wordt op afbetaling gekocht, waardoor u niet het volledige bedrag hoeft te betalen. Het aflossingsbedrag wordt bepaald op basis van de looptijd. Wanneer u de auto binnen een korter tijdsbestek af wilt betalen, betaalt u vanzelfsprekend meer. Andersom geldt dit natuurlijk ook.

 

Financieren / Leasen

Voordelen financiering
Als ondernemer is het bezitten van vermogen in sommige gevallen noodzakelijk om een groei te bewerkstelligen. Denk hierbij aan investeringen buiten een auto om. Het voordeel van financieren voor ondernemers is dat zij een auto niet in één keer af hoeven te betalen, dit wordt verspreid over een nader te bepalen looptijd.

U betaalt een maandelijks bedrag, waardoor er geld overblijft. Hierdoor zal bouwen aan de onderneming niet ten koste gaan van een zakelijke auto. Daarnaast bent u volledig eigenaar van de auto, de gefactureerde BTW kan dus teruggevraagd worden.

Aanvragen financiering
Wanneer u een auto heeft gezien welke u wilt financieren, zorgen wij ervoor dat u met de juiste partner in contact komt. Zij zullen de financiering van ons overnemen en alles op een nette manier met u afhandelen.

Content Image 2

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website